Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Περιστερίου | Παρεμβάσεις σε χώρους δουλειάς στο Περιστέρι στα πλαίσια της διακλαδικής απεργίας 19 Μάρτη

[Αναδημοσίευση από https://sineleusiperisteri.espivblogs.net]

Στα πλαίσια της στήριξης και συμβολής μας στη διακλαδική και από τα κάτω οργανωμένη απεργία της Πέμπτης 19 Μάρτη, τις 2 τελευταίες βδομάδες, κάναμε αντιπληροφόρηση με την κοινή αφίσα της διακλαδικής και του ΣΥΒΧΨΑ και με γράψιμο συνθημάτων στους τοίχους (παρακηφίσιο, εμπορικό κέντρο, σταθμούς μετρό, φροντιστήρια, χαρταποθήκες, βιβλιοπωλεία, Πλαίσιο, Public, ΜΚΟ, Κωτσόβολο, Media Markt κ.α.). 

Την Παρασκευή 13/3 πραγματοποιήσαμε εργατική παρέμβαση μαζί με το ΣΣΜ. Η εξόρμηση διήρκεσε από τις 6μμ έως τις 9μμ, με μοίρασμα κείμενων του ΣΣΜ και την κοινή ανακοίνωση-ενημέρωση των σωματείων διακλαδικής. Πήγαμε στους χώρους εστίασης στη Βεάκη, Εθνικής Αντιστάσεως καθώς και  Πλαίσιο, Public, κινητή τηλεφωνία και εμπορικά καταστήματα). 

Την εκδήλωση και προβολή “ο αγώνας” μια ταινία των 6, που είχαμε καλέσει την Παρασκευή 13/3, την αναβάλλαμε έχοντας επίγνωση της κοινωνικής και ταξικής ευθύνης μας απέναντι στα άτομα που θα συμμετείχαν ή θα αποκλείονταν λόγο κορονοϊού. 

Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Περιστερίου